Kiitos Zoetis Finland upeasta rokotelahjoituksesta!

Me AlmaHelpissä keskitymme kestävään eläinsuojelutyöhön. Ajatuksenamme on tehdä toimenpiteitä, jotka auttavat eläimiä isommassa mittakaavassa populaatiotasolla.

Tärkeimmät auttamiskeinot katueläinpopulaatioiden kanssa ovat lisääntymisen hallinta, tunnistusmerkintä sekä sairauksien ennaltaehkäisy rokottamisella. Laumaimmuniteetti tarkoittaa sitä, että mahdollisimman monen yksilön rokottaminen suojaa myös niitä vaille rokotusta jääneitä eläimiä. Mitä useampi eläin on rokotettu, sitä parempi suoja koko populaatiolla on tarttuvien tautien aiheuttamia epidemioita vastaan.

Tänä vuonna AlmaHelpin merkittävin projekti on ollut laumaimmuniteetin parantaminen useilla koiratarhoilla Romaniassa huikean ison rokotelahjoituksen avulla, jonka saimme loppukeväästä eläinlääkeyhtiö Zoetikselta. Näiden rokotteiden avulla rokotesuojan sai yhteensä 2250 koiraa Romaniassa! Lahjoituksen rahallinen arvo oli lähes 20 000€! Upeaa auttamista, eikö vaan?

AlmaHelp kiittää lämpimästi Zoetis Finlandia ja iloitsee, että tämä fantastinen projekti saatiin onnistumaan. Kiitos kuuluu myös yhteistyökumppanillemme Romania Animal Rescuelle ja Dr. Aurelian Stefanille, jota ilman tämä ei olisi ollut mahdollista. Romaniassa, jossa rokotekattavuus on ihan toista luokkaa kuin Suomessa, ja tarttuvien tautien aiheuttamat epidemiat varsin yleisiä, tällä avulla on suuri merkitys ❤ #zoetis #almahelp #thankyou #eläinsuojelu #parempihuominen #yhteistyö