Hyvää alkanutta vuotta!

Viime vuonna keskityimme vahvasti romanialaisen Tantavan kylän eläinten sterilointi- ja tunnistusmerkintätyöhön, ja aiomme jatkaa tätä urakkaa myös tänä vuonna – mikäli saamme tähän riittävästi lahjoitusvaroja.

Suomen osalta jatkamme kissojen tunnistusmerkintää ja rekisteröintiä yhdessä eläinklinikka AlmaVetin kanssa, kun Kissatiistaisin leikattavat kissat saavat mikrosirun veloituksetta. Omistajatiedot rekisteröidään Kissaliittoon.

AlmaHelp ei ole suunnitellut järjestävänsä uusia leikkauskampanjoita. Kevättalven 2016 sterilointitapahtuma, jossa operoimme veloituksetta 100 kissaa, on ja tulee olemaan ainutkertainen tapaus – pienelle yhdistyksellemme se oli melkoinen ponnistus ja iso taloudellinen investointi!

Rohkaisemme kuitenkin kaikkia kissansa leikkauttamista miettiviä steriloimaan/kastroimaan kissansa! Kun kissa on leikattu, kaikkien elämä on silloin paljon mukavampaa.

Kannustamme jokaista kissanomistajaa mikrosiruttamaan lemmikkinsä. Mikrosiru ja omistajatietojen rekisteröinti ovat pikkujuttuja, jotka voivat toimia rakkaan lemmikin hengenpelastajina. Leikkauksia ja sirutuksia tarjotaan kohtuuhinnalla lukuisilla klinikoilla ja eläinsuojeluyhdistysten kampanjoissa.

Kerromme tarkemmin Tantavan suunnitelmista tuonnempana. Pysyttehän kuulolla!

PS. Jos haluat tukea täysin vapaaehtoisvoimin toimivaa yhdistystämme, liity kannatusjäseneksemme! 30 eurolla pystymme esim. steriloimaan ja tunnistusmerkitsemään yhden koiran Tantavassa! Lue lisää ja liity »

Steriloitaviksi kuljetettavia koiria Tantavassa

Kaikki nämä koirat on steriloitu AlmaHelpin tukijoiden mahdollistamilla varoilla – upeaa auttamista ❤

Tyttö ja koira Tantavassa

Tämäkin pieni koira steriloitiin AlmaHelpin tukemana, eikä se tule tekemään yhtään ei-toivottua pentua maailmaan.