AlmaHelp jatkaa sterilointityötään romanialaisessa Tantavan kylässä

Vuonna 2019 tulemme edelleen keskittämään voimavaramme romanialaisen Tantavan kylän eläinten sterilointi- ja tunnistusmerkintätyön jatkamiseen. Yhteistyökumppaninamme toimii sinnikäs eläinsuojelija, eläkeläisrouva Carmen Dodi.

Romanian surullisenkuuluisan koiraongelman takana on omistettujen koirien holtiton lisääntyminen ja koirien & pentuiden hylkääminen. Tätä pystytään parhaiten estämään järjestelmällisellä sterilointityöllä ja valistuksella.

Talviaikaan Tantavassa sterilointeja ei ole voitu järjestää; leikkaukset onnistuvat kyllä turvallisesti Dr. Aurelian Stefanin luotsaamassa sterilointikeskus Center of Hopessa Bukarestissa, mutta koirien palautuessa omistajilleen haluamme varmistua, ettei yksikään koira joudu suoraan operaatiosta pihalle kylmään; kodin lämmössä toipuminen ei ole paikallisesti itsestään selvää.

Kerromme Tantavan tapahtumista tarkemmin facebook-sivuillamme facebook-sivuillamme kevään edetessä. Kiitos, kun olet mukana auttamassa ❤